HAALAUSTYÖT

HAALAUKSET

Olemme erikoistuneet koneiden ja laitteiden tasosiirtoihin. Siirrot tehdään muovi- tai rautarullastoilla sekä ilmatyynysiirtojärjestelmillä.

PALVELUITAMME KÄYTETÄÄN YLEISIMMIN SILLOIN KUN:

  • kyseessä on hankala tai painava siirtotyö
     
  • halutaan kohdistaa yrityksen omat resurssit muihin työtehtäviin
     
  • halutaan pienentää siirtotyön vahinkoriskiä käyttämällä asiaan erikoistunutta ammattilaista
     
  • haalaustyöt halutaan saada suoritettua nopeasti ja joustavasti, sillä Joen Konehaalauksella on siirtoihin asiaankuuluvat laitteet

HAALAUSTÖIDEN SUUNNITTELU

Haalaustyön huolellinen suunnittelu etukäteen on tärkeä osa projektin toteutusta, jotta työ olisi turvallista ja sujuvaa. Haalattavan kohteen koon ja painon lisäksi joudutaan ottamaan huomioon usein myös muita haalaukseen vaikuttavia asioita, joten arviokäynti ennakkoon on monesti tarpeen. Arviokäynnin perusteella osaamme mm. valita työhön oikeat koneet ja laitteet sekä tehdä mahdolliset ennakkovalmistelut. Haalattava kohde vakuutetaan tarvittaessa toimestamme.

YLEISIMMÄT HAALAUS- JA SIIRTOKOHTEET

Meiltä yleisimmin kysytyt työt ovat koneiden ja laitteiden siirrot. Tyypillisiä haalaus- ja siirtotyötä tarvitsevat koneet ovat mm. metallintyöstö- ja , muoviruiskukoneet, meistokoneet, ilma- ja kylmäkompressorit, puristimet, lämpökattilat, sähköpääkeskukset, hissien koneikot, pakkauslinjat, kassakaapit sekä muut vastaavat painavat ja/tai kookkaat koneet ja laitteet.

KIINNOSTUITKO PALVELUISTAMME, OTA YHTEYTTÄ